(C) Boston Scientific

14.00 tot 16.00 uur

Op straat. In een winkel. Of misschien wel in de stoel naast u. Voor Boston Scientific zijn dat niet alleen gezichten in een menigte. Dit kunnen levens zijn waarmee Boston Scientific in aanraking is gekomen.

Boston Scientific creërt toonaangevende medische oplossingen die het leven beter maken van mensen overal ter wereld. Daarbij worden doel en passie gecombineerd. Het is de passie en wens van Boston Scientific een verschil te maken. En het is hun doel om te innoveren, te creëren en samen te werken. Van plan nooit te stoppen. Elke dag, over de hele wereld, werkt Boston Scientific eraan een wereld van verschil in het leven van patiënten te maken.
Boston Scientific, een bedrijf met 23.000 collega's sterk, met een indrukwekkend portfolio van 13.000 producten. Actief in de voorhoede van de medische industrie – toonaangevend- leidinggevend, evoluerend en transformerend naar nieuwe terreinen.


Spreker op locatie:
U zal tijdens een bezoek aan de Kerkraadse vestiging van dit wereldwijd gevestigde bedrijf hartelijk ontvangen worden en een toelichting krijgen op de toegevoegde waarde van Boston Scientific in het dagelijkse leven. Vervolgens krijgt u een kijkje in de keuken middels een rondleiding door het bedrijf.

 

 

Spreker:
#

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .