(D) GaiaZOO

14.00 tot 16.00 uur

GaiaZOO is een prachtige dierentuin met een nieuw en uniek dierentuinconcept. GaiaZOO werd dit jaar zelfs, net als in 2013, door de ANWB gekroond tot leukste uitje van Nederland! Daarnaast is het park door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’. Het zegt veel over de waardering van de bezoekers voor GaiaZOO.

Zie tijdens de LBD 2018 met eigen ogen wat deze dierentuin zo bijzonder maakt. In GaiaZOO reizen bezoekers in één dag over de hele wereld en ontmoet u vele bijzondere en unieke diersoorten. Neushoorns, statige giraffen, razendsnelle cheeta's en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, kom je tegen, maar ook slingerende en klimmende apen, wolven, lynxen, rode panda’s, muskusossen en vele vogelsoorten.

Kortom, het leukste uitje van Nederland is een bezoek waard tijdens de LBD 2018!


Spreker op locatie:
Ontvangst in GaiaZoo, met een presentatie van de heer Rob Huppertz, algemeen directeur. Vervolgens een rondleiding door de Zoo onder leiding van een GaiaGids.

Spreker:
Rob Huppertz

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .