(E) Highlite International

14.00 tot 16.00 uur

Highlite International is in de jaren negentig door Huub en Conny de la Haije opgericht. Wat in 1992 begon met een eerste containerlading aan showequipment is nu een bedrijf geworden dat aan meer dan 70 landen levert en 150 medewerkers in dienst heeft. Highlite mag zich tot een van de grootste leveranciers van showequipement in Europa rekenen en wereldwijd distributeur van professionele licht en geluid producten.

De producten van Highlite zijn onderverdeeld in vier merken: Showtec (lichtapparatuur), DAP Audio (audio, regel en mix apparatuur), DMT (videotechniek) en Artecta (architectonische belichtingsproducten).

Ervaring en professionalisme zorgen ervoor dat de klanten van Highlite steeds de nieuwste technologieën tot hun beschikking hebben. Highlite International heeft vestigingen in Groot-Brittannië, Italië en Hongkong, maar het hoofdkwartier van het bedrijf staat op het Kerkraadse industrieterrein Dentgenbach. Naast de kantoren van het bedrijf bevinden zich hier ook de magazijnen met een totale oppervlakte van 21000m2. In 2010 is de opslag en overslag van de goederen in het toen gerealiseerde magazijn volledig geautomatiseerd. Vanuit deze opslag worden de goederen gesorteerd, opgeslagen, automatisch klaargezet en ingepakt klaar voor verzending. Met de investering in deze geautomatiseerde hoogbouwhal kreeg het begrip serviceverlening en snelle levering een heel andere dimensie.


Spreker op locatie:
U wordt tijdens een bezoek aan het Kerkraadse hoofdkantoor hartelijk ontvangen door Highlite International en krijgt een toelichting op het succes van dit internationale bedrijf. Vervolgens krijgt u een kijkje in de keuken middels een rondleiding door het bedrijf.

Spreker:
#

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .