(F) LeisureDome

14.00 tot 16.00 uur

Het LeisureDome in Kerkrade biedt voor iedereen vermaak en wel in de ruimste zin van het woord. LeisureDome is het ultieme dagje uit, dé locatie voor (bedrijfs)feesten en vermaak voor jong en oud op één locatie.

Zo zijn er in LeisureDome onder andere gevestigd: Bowlo (bowling), Darteldome (indoor speeltuin), Gamestate (Arcadehal), Glowgolf (midgetgolf), Escape Room Leisure Dome (ontsnapkamer), Clip ’n Climb (klimpark), Adrenaline Xperience (virtuele race ervaringen), Happy Italy (restaurant), VUE (bioscoop), Lasergame, Parkstad Plaza (restaurant), Soccer Arena (indoor voetbal) en Spacejump (trampoline park).


Spreker op locatie:
Ontvangst in het Leisure Dome met een toelichting door de initiatiefnemer de heer Hessel Meijer, eigenaar van projectontwikkelaar Wyckerveste. Daarna gevolgd door een rondleiding door het Leisure Dome, en de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan bij een van de onderdelen van het amusements- en horecaparadijs.

 

Spreker:
Hessel Meijer

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .