(G) Museumplein Limburg

14.00 tot 16.00 uur

Museumplein Limburg is dé innovatieve plek vol memorabele belevenissen.

Stelt u zich voor, een plek, waar kennis en verwondering over wetenschap, technologie, design en onze aarde tot bloei komen en waar verleden, heden en toekomst elkaar vinden. Het aan het Museumplein Limburg gelegen theater, museum en discovery center vertellen elk een deel van het oudste verhaal: de relatie van de mens met de wereld waarin hij leeft. De drie instellingen richten zich op verschillende doelgroepen.

Continium Discovery Center
Continium is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations, waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt. Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo.

Columbus Earth Center
Een 'buitenaardse' beleving, wereldwijd uniek, die bezoekers moeten erváren! Columbus earth center neemt bezoekers mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden. Bekijk de wereld als nooit tevoren! Columbus earth theater biedt bezoekers een onvergetelijke filmervaring, zoals nergens ter wereld vertoond. Reis mee met Columbus, kijk omlaag naar de aarde en de eigen blik op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn...

Cube Design Museum
Cube Design Museum is het 1e museum in Nederland dat volledig aan design gewijd is. Cube toont design met inhoud en met impact op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers aan een innovatief product design werken.

Beleef tijdens de LBD 2018 die unieke experience binnen Columbus earth center en neem een kijkje bij de inspirerende tentoonstellingen van Cube design museum.


Spreker op locatie:
Ontdek tijdens een rondleiding hoe deze drie instellingen uniek in zijn soort zijn, maar elkaar toch aanvullen.

Spreker:
#

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .