Ontvangst HuB. Kerkrade

09.00 tot 10.00 uur

HuB. Kerkrade is het kloppend hart van de LBD 2018. HuB. Kerkrade is eind 2017 geopend en in het gebouw zijn onder andere de bibliotheek en het theater gevestigd. Maar het is meer dan dat. Je kunt er niet alleen terecht voor het lenen van een boek en het bezoeken van een voorstelling, HuB. Kerkrade is een vind- en broedplaats van kennis, educatie, informatie en plezier.

HuB. Kerkrade is ingericht vol met ruwe betonelementen, met een hedendaags interieur. Hierdoor heeft het een rauwe uitstraling. Tegelijkertijd is innovatieve digitale technologie geïntegreerd.
De ambitie van Hub Kerkrade is de ‘Third Place’ gedachte. Een third place, is de plek waar je naast je thuis, de eerste plek, of op je werk of school, de tweede plek, graag naar toe gaat om te ontspannen en te genieten. Van een voorstelling, een goed boek, maar ook voor een kop koffie. HuB. Kerkrade is midden in het stadscentrum een bijzondere ontmoetingsplek, met een gevarieerd aanbod, in een mooie omgeving én voor iedereen toegankelijk. In deze ‘huiskamer van de stad’ bruist het van de (culturele) activiteiten voor jong en oud.

Spreker:
#

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .