Kan ik meerdere workshops volgen in de middag ?

De excursies lopen parallel en duren van 14.00 – 16.00 uur. U kunt in de middag één excursie bezoeken.

Zijn de workshops ook toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking?

Niet alle excursies zijn toegankelijk voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Neemt u svp contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is er WiFi aanwezig op de congreslocatie?

Ja, er is een gratis WiFi netwerk aanwezig voor gasten.

Hoe kan ik dieetwensen of andere zaken doorgeven?

Bij uw inschrijving kunt u deze zaken aangeven. Zie pagina ‘inschrijven

Waarom moet ik een 06 nummer opgeven tijdens inschrijving ?

Als u uw mobiele nummer achterlaat bij inschrijving krijgt u op de Limburgse Bestuurdersdag praktische berichtgeving van de organisatie op uw mobiele telefoon. We gebruiken uw mobiele nummer alleen voor dit doeleinde. Uw nummer wordt niet beschikbaar gesteld aan derden.

Waar vindt de Limburgse Bestuursdersdag plaats?

De Limburgse Bestuurdersdag vindt in HuB Kerkrade (ingang zowel via Martin Buberplein 15, 6461 NC Kerkrade en Theaterplein 30, 6461 DR Kerkrade) plaats. Klik hier voor meer bereikbaarheidsgegevens.

Voor wanneer moet ik inschrijven ?

Als u zeker wilt zijn dat u kunt deelnemen aan de excursie van uw keuze, is het van belang dat u tijdig inschrijft. Het aantal deelnemers is bij sommige excursies gelimiteerd. Meld u aan vóór 1 november 2018.

Hoe voeg ik deze website toe aan mijn favorieten op smartphone of tablet ?

Een bladwijzer (ook wel bookmark genoemd) is een snelkoppeling naar een website, die verschijnt in de werkbalk. Kies op uw tablet of smartphone voor de optie - toewijzen aan startscherm. De website zal dan ook als icon worden weergegeven op uw bureaublad van smartphone of tablet.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken .